четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 112
home Вести

Владата ќе ја одржи 24-та седница

Владата ќе ја одржи 24-та седница

Владата денеска преку видеоконференциска интернет комуникација ќе ја одржи редовната 24-та седница, на чиј дневен ред се повеќе точки, меѓу кои и предлог-законите за Агенцијата за разузнавање, за даноците на имот и за трговија.

За разгледување, како што информираат од владината прес-служба, на денешната седница е и Информацијата за текот на преговори за пристапување кон Спогодбата на Светската трговска организација за јавни набавки.

За донесените одлуки и заклучоци од 24-тата седница на Владата, ќе биде информирано преку соопштение по нејзиното завршување.

Најнови вести

Коронавирус