понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 10
home Вести

„Визит Македонија“ – нов проект за туристичка промоција

„Визит Македонија“ – нов проект за туристичка промоција

„Визит Македонија“ е насловен новиот проект на Министерството за економија за следење на најновите светски трендови за поголема дигитализација и иновации во туристичката промоција.

Проектот, кој е во завршна фаза, ќе го промовира денеска во Владата министерот за економија Крешник Бектеши.

Коронавирус