четврток, 28. јануари 2021. Вести денес: 81
home Вести

ВИДЕО: Влеговме во НАТО со црвен чадор

ВИДЕО: Влеговме во НАТО со црвен чадор

Снимка од битолската болница во која пациенти добиваат инфузија додека покрај нив лежат починати пациенти а од паѓање фекалии врз глава додека се во ВЦ ги чува чадор. Црвен. Ама да бидеме фер: не е само НАТО; и радиодифузна такса да не се заборави.

Klinička bolnica bitola

Posted by Tanas Dimitrievski on Tuesday, November 24, 2020

Најнови вести

Коронавирус