сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

ВИДЕО: Вака изгледа Бутел после дождот- жителите не можат да си отидат дома

ВИДЕО: Вака изгледа Бутел после дождот- жителите не можат да си отидат дома

Вака изгледа Бутел после дождот. Невозможно е дома да си дојдеме. Единствено ако не си анкажираме некој хиликоптер!
Со секој ваков дожд ова е секојдневие во Бутел.

Дворовите се поплавени и во Бутел 1, улиците Хо Шо Мин, Петар Манџуков и многу други места низ нашата општина затоа што во Бутел нема АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА, пишуваат на ФБ страницата „Го сакам Бутел“.

Коронавирус