вторник, 9. март 2021. Вести денес: 0
home Вести

ВИДЕО: Штрајкот на СОНК во Прилеп, 100 проценти поддржан

ВИДЕО: Штрајкот на СОНК во Прилеп, 100 проценти поддржан

Од регионалниот одбор на СОНК во Прилеп информираат дека предупредувачкиот штрајк во прилепскиот регион е успешен.

-Ви благодарам на силната поддршка и се надевам дека нашиот предупредувачки штрајк ќе допре до оние што се повикани да ги покачат платите 25% проценти!, велат од регионалниот одбор на СОНК од Прилеп.

Тие им благодарат и на родителите на солидарноста и помагањето кон враќањето на достоинството на просветните работници.

Најнови вести

Коронавирус