петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 144
home Вести

(ВИДЕО) Ралпковски од КСС: Мила Царовска стори кривични дела!

(ВИДЕО) Ралпковски од КСС: Мила Царовска стори кривични дела!

Во денешното интервју на „Лидер“ гостин беше Благоја Ралпковски од Колицијата на слободни синдикати.

Во интервјуто со претседателот на КСС, говоревме за активностите на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, која сторила кривични дела затоа што не го почитувала законот и на незаконски начин носела одлуки на седниците на економско-социјалниот совет, на кои претставниците на синдикатите бојкотирале.

Коронавирус