среда, 4. август 2021. Вести денес: 162
Вонредна вест

ОГНОТ ЈА ЗЕМА ПРВАТА ЖРТВА – изгоре жена во Старо Нагоричане

home Вести

ВИДЕО: Македонија не заборава

ВИДЕО: Македонија не заборава

Најкорумпирана држава во Европа!

Ја уништија економијата!

Хибриден режи, заробена држава!

Го продадоа името!

Ослободуваат убијци на деца!

Го уништија здравството!

Излажаа за екологијата!

Ги излажаа земјоделците!

Лаги, лаги, лаги!

Ги предаваат Делчев и македонската историја!

Македонија не заборава!

Коронавирус