вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 96
home Вести

ВИДЕО: Лаги, пелтечење и страв, Лукаревска без одговори за проектите на СДСМ

ВИДЕО: Лаги, пелтечење и страв, Лукаревска без одговори за проектите на СДСМ

Што сработиле СДСМ во инфраструктура?

Одговорот е во видеото.

Коронавирус