четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 226
home Вести

ВИДЕО: Хуманоста на дело помеѓу велешани – потег за восхит

ВИДЕО: Хуманоста на дело помеѓу велешани – потег за восхит

Потег за поздравување направи денес нашиот сограѓанин Димитaр Танев, кој му подари патики и неколку други работи на дете кое проси секојдневно на семафорите, објавува Велесденес.

Леонардо го имам сретнато неколку пати низ Велес. Секој што го има сретнато и застанато со него може да потврди дека е…

Gepostet von Dimitar Tanev am Dienstag, 2. Juni 2020

 

Парламентарни избори 2020