недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 90
home Вести

ВИДЕО: Го сакаме Виц’то, ни дава пари колку сакаме

ВИДЕО: Го сакаме Виц’то, ни дава пари колку сакаме

Го сакаме Виц’то, ни дава пари колку сакаме. Вака жител на село Баница вели во изјава за „Канал 5“, во која пред локалните избори во 2014 година зборува за Зоран Заев и неговиот брат, како и тоа дека во Струмица секогаш мора „да победиме“.

Сакам го господинот Зоран Заев и ме боле срцето за него кога го гледаме, многу жални за него вести. И го сакаме Виц’то и ни дава пари колку сакаме и сакаме победа, Струмица да победеме секој пат и нашио директор Лазо да го извадеме од Идризово, порача тој.

Коронавирус