четврток, 19. септември 2019. Вести денес: 0
home Вести

ВИДЕО: Децата гледаа кога ме тепаше татко им, нема да дозволам моето чедо да страда

ВИДЕО: Децата гледаа кога ме тепаше татко им, нема да дозволам моето чедо да страда

Фериде е мајка на три деца жртва на сeмејно насилтво. Сопругот ја тепал и пред децата, но таа одличила токму заради нив да замине.

Животот ја мачел да живее по подруми полни влага поради што сега е болна. Но не се предава се бори за децата и да оздрави и да ги освести и другите жени јавно да зборуваат дека не смее да молчат под насилната рака на сопругот, објавува Досие.мк.