понеделник, 23. ноември 2020. Вести денес: 125
home Вести

ВИДЕО: „Авата“ повторно на сцена, мерките не се почитуваат, власта молчи

ВИДЕО: „Авата“ повторно на сцена, мерките не се почитуваат, власта молчи

На Филипче меркиве во Струмица и Аватар не важат

Коронавирус