вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 112
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ВИДЕО: 100.000 грла ја пеат македонската химна

ВИДЕО: 100.000 грла ја пеат македонската химна

Вардар е нашата партија! Сите сплотени, над 100.000 грла ја пеат химната на МАКЕДОНИЈА! Ежење!

Коронавирус