четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 183
home Вести

Весна од Прилеп е исчезната од средата, семејството бара помош во потрагата

Весна од Прилеп е исчезната од средата, семејството бара помош во потрагата

Во Прилеп од средата е изгубено женско лице,  50-годишната Весна Николоска, од Прилеп. Од сознанијата од семејството, можно е жената да бара помош и во Кавадарци.

Жената го напуштила својот дом на 16.12.2020 околу 23 часот, и оттогаш и се губи трагот.

Од семејството велат дека таа носи светли долни тренерки и сиво- црна или некоја темна боја јакна.

Според последните информации потрагата е проширена и во Кавадарци, Неготино, Градско, Демир Капија и Велес.

Доколку имате било какви информации обратете се на телефонските броеви: 075-480-598, 076-473-193, 070-565-330

Локални избори 2021