понеделник, 2. август 2021. Вести денес: 52
Во живо

Изјава на Александар Николоски

home Вести

Велковски: Треба да ги казниме лошите политика на СДСМ

Велковски: Треба да ги казниме лошите политика на СДСМ

Треба да ги казниме погрешните и лошите, катастрофално лошите политики во сите сфери и политики на Сдсм и Зоран Заев.

Мораме да дадеме поддршка на програмата и ветувањата на ВМРО-ДПМНЕ и програмата за Обнова на Македонија.

Обнова во која се опфатени многу реални и издржани проекти, проекти за стабилна економија, намалување на невработеноста, борба против корупцијата, здрав живот и поздрава животна средина.
Ова се само мал дел од најважните проекти кои граѓаните на Република Македонија ќе ги почуствуваат со доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт.

Затоа сите ние треба да одбереме Обнова!

Коронавирус