сабота, 1. октомври 2022. Вести денес: 52
home Вести

„Вечер“: Синот на Љубе Бошкоски сам се фрлил и го фатил крстот во Хрватска

„Вечер“: Синот на Љубе Бошкоски сам се фрлил и го фатил крстот во Хрватска

Во местото Перој во Хрватска, вчера беше фрлен крстот за Водици, а го фати Филип, синот на Љубе Бошкоски.

По крстот во Јадранското Море, освен Филип, кој беше единствениот Македонец, скокаа Руси, Срби, Црногорци, Хрвати и Бугари.

-Така ситуацијата ја објаснува кланот Бошкоски. Но, кога ќе ги виите фоографиите од настанот јасно е дека младиот Брат Љубе се фрлил сам со двајца-тројца  пријатели, за декор. Секако, во водата била и мајкаму да му помага, пишува венсикот ВЕЧЕР.

Најнови вести

Коронавирус