среда, 28. октомври 2020. Вести денес: 89
home Вести

ВЕЧЕР: Овој човек доби 83.240 евра од власта за тренирање магаре

ВЕЧЕР: Овој човек доби 83.240 евра од власта за тренирање магаре

Скандалот со фризерскиот салон кој добил 270 илјади евра дадени за проекти со ЕУ пари преку Националната агенција за европски и образовни програми и мобилност, не е единствениот на Агенцијата, објавува Вечер.

Директорот на СОЗСУ „Ѓорче Петров” во Кавадарци, Горан Велковски брат на пратеникот на СДСМ, Диме Велковски ќе добие над 83 илјади евра за тренирање на магаре и коњ и коњско однесување.

Коронавирус