четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 106
home Вести

Василевска: Народот бара Обнова на Македонија и чекаат брзо да се поврати македонското национално достоинство

Василевска: Народот бара Обнова на Македонија и чекаат брзо да се поврати македонското национално достоинство

Денеска сум во Свети Николе. Заедно со заменскиот министер за земјоделие Цветан Трипуновски и пратениците Благица Ласовска и Иван Иванов, ги посетивме Ерџелија, Мустафино и Црнилишта.

Народот бара Обнова на Македонија и чекаат брзо да се поврати македонското национално достоинство, како и подобар живот за сите. Оваа ненародна власт мора да си оди, време е за промена, време е за победа!, напиша на Фејсбук членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Иванка Василевска.

Коронавирус