вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 148
home Вести

Василевска на средба со граѓани во Карбинци

Василевска на средба со граѓани во Карбинци

Денеска сме во Карбинци. Граѓаните бараат да им го вратиме Македонското национално достоинство. Очекуваат од идната власт решавање на горливите проблеми во земјоделието и инфраструктурата. Обновата доаѓа, Македонија е на нозе, за достоинствен живот на сите.

Коронавирус