петок, 9. декември 2022. Вести денес: 0
home Вести

Ванковска: Оние кои ги ослободија пратениците за да гласаат за промена на устав, денес жолчно заговараат строги критериуми за притвор на обвинети лица!

Ванковска: Оние кои ги ослободија пратениците за да гласаат за промена на устав, денес жолчно заговараат строги критериуми за притвор на обвинети лица!

Оние кои ги ослободија пратениците од притвор за да гласаат за промена на устав, денес жолчно заговараат строги критериуми за притвор на обвинети лица! Се слушаат ли што зборат? Си веруваат ли во сопствените манипулации???, напиша професорката Билјана Ванковска на својот Фејсбук профил.

Qatar 2022