четврток, 21. ноември 2019. Вести денес: 42
home Вести

Ванковска: Излезе дека зборот „педер“ беше тригер за будење на многу повеќе заспани убавици одошто било што досега скандалозно сторено

Ванковска: Излезе дека зборот „педер“ беше тригер за будење на многу повеќе заспани убавици одошто било што досега скандалозно сторено

По скандалозната изјава на премиерот Зоран Заев, се огласи и професорката Билјана Ванковска.

-Утрово е мамурно: како ноќеска да бевме пијани од претставата на Заев и неговите нови “врвови”. Сега, “отрезнети” (и откако називот е “легализиран” како карактерна особина), редно е да си кажеме: Добро утро, педери! Не сме џезери…

Бидејќи нема(в)ме карактер кога требаше, бидејќи се шокираме повеќе од една малоумна изјава на Заев, а не се шокиравме од сите негови педерски политики. Излезе дека зборот “педер” беше тригер за будење на многу повеќе заспани убавици одошто било што досега скандалозно сторено…

Мала, мала, нација педера… Водена од глупак (како карактерна особина) … Тоа сме ние!