понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 56
home Вести

„Вака изгледа кога се губи власт, пискотници се слушаат од Кале до Бихачка“

„Вака изгледа кога се губи власт, пискотници се слушаат од Кале до Бихачка“

Вака изгледа кога се губи власт.
Пискотници се слушаат од Кале до Бихачка.
Готов е!

Коронавирус