недела, 24. јануари 2021. Вести денес: 73
home Вести

Утре е работен ден за учениците!

Утре е работен ден за учениците!

Утре ќе биде работен ден за основните и средните училишта. Ќе се одработуваат часови според распоред за вторник. Ќе се одработува пропуштената настава од 22 јануари, кога поради загадениот воздух, учениците имаа продолжен распуст.

Дополнувањето на Календарот за организација и работа на основните училишта беше објавено во „Службен весник“.

Коронавирус