понеделник, 30. јануари 2023. Вести денес: 158
home Вести

Уште една жртва на кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село (АУДИО)

Уште една жртва на кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село (АУДИО)

Денеска во етер излезе ново аудио каде уште една жртва на кандидатот за градоначалник на СДСМ Ѕвонко Ангелов јавно раскажува за притисоците со кои се соочува заради тоа што е примател на социјална помош.

Се повеќе луѓе од општина Ново Село и Република Македонија се охрабруваат и ги споделуваат своите случаи на уцени и поткуп и масовно доставуваат докази од кои произлегуваат докази за сериозни кривични дела.

Најнови вести