вторник, 29. септември 2020. Вести денес: 0
home Вести

Урбанизам во Македонија: Во Охрид се уништува асфалт и се разнесува кал по улиците додека градоначалникот го премолчува сето тоа (ФОТО)

Урбанизам во Македонија: Во Охрид се уништува асфалт и се разнесува кал по улиците додека градоначалникот го премолчува сето тоа (ФОТО)

Додека сме на тема уништување асфалт и разнесување кал по улици имаме срдечен поздрав од братот Нефи Усеини, советникот од Охрид и неговиот другар градоначалникот на Охрид, ова денеска го пишува Фејсбук страната Урбанизам во Македонија.

-Нефи Усеини иначе е типот што ни опна пицерија до Чинарот во Охрид на сред плоштад и што направи бетоњера на сам брег на езерото а трета смена што копа и изнесува песок од езерото. Константин Георгиески е градоначалникот на Охрид што вика дека има МОРАТОРИУМ во Охрид ама ете немало. Сето ова го гледа ама молчи дека јаде чорбичка, стои во нивниот пост на Фејсбук.

Коронавирус