сабота, 29. јануари 2022. Вести денес: 0
home Вести

Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ од Гази Баба со хуманитарна акција во посета на многудетни семејства

Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ од Гази Баба со хуманитарна акција во посета на многудетни семејства

По повод почетокот на новата учебна година традиционално и оваа година Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ ја спроведува хуманитарната акција за посета на многудетни семејства на кој им се донира комплетен училишен прибор потребен за ученици – изјави Жаклина Пешевска пратеник во Собранието и претседател на УЖ на ОК Гази Баба.

Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ и во наредниот период ќе продолжи со организирање и поддршка на настани од хуманитарен карактер со кој ќе помогне на семејства од социјален ризик.

Коронавирус