вторник, 20. октомври 2020. Вести денес: 37
home Вести

УНИБанка со промотивни услови за дебитни картички Mastercard

УНИБанка со промотивни услови за дебитни картички Mastercard

УНИБанка изврши промени во тарифата за физички лица и објави промотивни услови за дебитните картички од брендот Mastercard.

Од средината на април до крајот на јуни, УНИБанка за своите клиенти – иматели на Mastercard дебитни картички овозможи БЕЗ ПРОВИЗИЈА подигнување готовина од банкоматите на СИТЕ банки во земјата .

По завршувањето на кампањата, УНИБанка воведува драстично пониски провизии за подигнување готовина од банкомат. Наместо досегашните 2 евра + 2% провизија, истите се намалуваат на 50 денари.

Целта на кампањата е банката да ги популаризира идните ниские трошоци при подигнување на готовината од ATM и воедно да го стимулира користењето на картичките.

Коронавирус