недела, 4. декември 2022. Вести денес: 80
home Вести

УМС Неготино: Операцијата „дојдов, се сликав и заминав“ се уште е во тек- овој маркетиншки спин е всушност добро познат начин на работа на СДСМ

УМС Неготино: Операцијата „дојдов, се сликав и заминав“ се уште е во тек- овој маркетиншки спин е всушност добро познат начин на работа на СДСМ

ОПЕРАЦИЈАТА ДОЈДОВ, СЕ СЛИКАВ, И ЗАМИНАВ е се уште во тек. Овој маркетиншки спин е всушност добро познат начин на работа на СДСМ, велат од УМС на ВМРО-ДПМНЕ Неготино.

-За неспосбноста во работењето, аматеризмот, бледата имитација, безидејноста, и не работењето освен (сликите подолу ) многу погласно и побучно говори народот.
Луѓето кои секојдневно минуваат покрај Мостот на реката Вардар кај Пепелиште се ЖАЛАТ на многуте проблеми кои ги измачуваат неколку месеци наназад и им го отежнуваат живеењето.

Реновирањето на мостот на реката Вардар кај Пепелиште делува како невозможна мисија за аматерите од ВЛАСТА. Жителите од ПЕПЕЛИШТЕ се во целосна ИЗОЛАЦИЈА. Тие не го кријат својот револт од долгото реновирање на мостот бидејќи секојдневно трпат огромни ШТЕТИ.

Бавното реновирање на мостот секојдневно ги приморува жителите на ПЕПЕЛИШТЕ да го користат споредниот НЕАСФАЛТИРАН пат преку КРИВОЛАК кој е во очајна состојба и им носи постојана загуба на жителите на ПЕПЕЛИШТЕ. Како во ПАРИ така и во ВРЕМЕ.
Нивните Возила се повеќе се оштетуваат, што значи ДОПОЛНИТЕЛНИ трошоци.

УШТЕ поважно во време на сезона се ЗГОЛЕМУВААТ ТРОШОЦИТЕ за ТРАНСПОРТ на земјоделските производи.

ЖИТЕЛИТЕ НА ПЕПЕЛИШТЕ ОВА НЕ ГО ЗАСЛУЖУВААТ.
ЖИВОТОТ ШТО ГО ВЕТИ СДСМ ,КАКО ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА ПЕПЕЛИШТЕ ТАКА И ЗА СИТЕ ОСТАНАТИ НЕ ЗНАЧИ НИШТО ДРУГО, ТУКУ ЗАЛУДНО ТРОШЕЊЕ ПАРИ И УШТЕ ПОВАЖНО ВРЕМЕ.

ДО СЛЕДНО СЛИКАЊЕ…

Најнови вести

Коронавирус