среда, 18. мај 2022. Вести денес: 178
home Вести

УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци во пресрет на утрешниот празник

УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци во пресрет на утрешниот празник

Во пресрет на големиот православен празник Успение на Пресвета Богородица во Манастирот Св. Ѓоргија, општина Карбинци.
За многу години празникот, мајката божја да ја чува и заштитува Македонија! Напишаа на Фејсбук од УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Најнови вести

Коронавирус