понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 128
home Вести

УМС на ВМРО-ДПМНЕ спроведе акции низ цела Македонија: „За чиста иднина“

УМС на ВМРО-ДПМНЕ спроведе акции низ цела Македонија: „За чиста иднина“

Младите од ВМРО-ДПМНЕ, низ повеќе градови во Македонија спроведоа еколошки акции.

Акциите беа сработени под мотото „За чиста иднина“.

 

Коронавирус