вторник, 19. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

УМС на ВМРО-ДПМНЕ со повик за ораторска вечер

УМС на ВМРО-ДПМНЕ со повик за ораторска вечер

УМС на ВМРО-ДПМНЕ објави јавен повик за ораторска вечер. Тема на оваа ораторска вечер ќе биде „Нашата држава- Република Македонија“.

 

Локални избори 2021