понеделник, 5. декември 2022. Вести денес: 0
home Вести

УМС на ВМРО-ДПМНЕ: Ја завршивме првата Летна Школа УМС со многу нови знаења, вештини, и нови пријателства (Видео)

УМС на ВМРО-ДПМНЕ: Ја завршивме првата Летна Школа УМС со многу нови знаења, вештини, и нови пријателства (Видео)

Ја завршивме првата #ЛетнаШколаУМС со многу нови знаења, вештини, и нови пријателства.
Ви благодариме на сите кои бевте дел од неа, но и на сите оние кои помогнаа оваа летна школа да биде реализирана, велат од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ.

-УМС покажа и докажа дека младите се лидери на промените! УМС e иднината во која веруваме!

Најнови вести

Коронавирус