вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 108
home Вести

Ученикот што го „уништи” директорот, сограѓанин на Кочо Анѓушев

Ученикот што го „уништи” директорот, сограѓанин на Кочо Анѓушев

Дино е ученик од Велес. И момче кое се обидува да биде креативен и успешен млад човек.

Гоце е директор на гимназија и има поинакви погледи на животот.

Гоце има и поинакви интереси.

Целото обраќање на Дино до Гоце:

Ј А В Н О О Б Р А Ќ А Њ Е

До
г-дин Гоце Алексоски
директор на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес

г-ѓа Славица Калајџиева
Претседател на Совет на родители при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес

Почитуван г-дин Гоце Алексоски, директор на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“- Велес, Ви се обраќам пред сè како ученик во четврта година во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, а потоа и како заинтересирано лице (не сакам да звучам премногу амбициозно доколку напишам „раководител“) при подружницата DAT WAY PHOTO….

Целото писмо прочитајте го на Експрес.мк или ТУКА.

Коронавирус