четврток, 13. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Трипуновски: Во мене и во ВМРО-ДПМНЕ Ловечката федерација ќе има пријател, партнер и сојузник

Трипуновски: Во мене и во ВМРО-ДПМНЕ Ловечката федерација ќе има пријател, партнер и сојузник

Дополнителниот министер за земјоделие Цветан Трипуновски преку статус на Фејсбук пишува дека денеска добил писмо од страна на Ловечката федерација на Македонија.

-Денеска добив писмо од страна на Ловечката федерација на Македонија, во кое тие нотираат поголем број на барања, кои ги очекуваат од идната власт.
Внимателно го прочитав писмото и нивните барања ги анализирав, и со сигурност можам да кажам дека во нас ќе имаат стабилен партнер со кој ќе можат да ги разговараат сите нивни барања, по што заеднички ќе дојдеме до решение.
Во мене и во ВМРО-ДПМНЕ Ловечката федерација ќе има пријател, партнер и сојузник, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Денеска добив писмо од страна на Ловечката федерација на Македонија, во кое тие нотираат поголем број на барања, кои ги…

Posted by Цветан Трипуновски on Thursday, July 9, 2020

Коронавирус