сабота, 4. јули 2020. Вести денес: 0
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Вести

Трипуновски: Власта пресметува затезна камата за закуп на земјиште, чиј рок на плаќање е до крајот на шести месец наредната година (ФОТО)

Трипуновски: Власта пресметува затезна камата за закуп на земјиште, чиј рок на плаќање е до крајот на шести месец наредната година (ФОТО)

Власта пресметува затезна камата за закуп на земјиште, чиј рок на плаќање е до крајот на шести месец наредната година. Срамота❗️

Нема пари во буџетот кој го искрадовте, па удри по земјоделците ⁉️ Е нема да може така! За ова и за многу други незаконитости ќе одговарате набрзо❗️

Грабежот врз земјоделците и во време на корона ќе го платите и на избори и по избори. Додека некој солзи лее, вие ќе полните буџет од кој што не треба за да има за скап алкохол, мебел и морска храна. Ќе има одговорност❗️Бидете сигурни❗️

Фејјсбук статус на дополнителниот Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски.

Парламентарни избори 2020