понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 38
home Вести

Трипуновски: Срамота и греота е до кое дереџе е донесен македонскиот земјоделец

Трипуновски: Срамота и греота е до кое дереџе е донесен македонскиот земјоделец

Скапува и сливата на македонските ниви. СДСМ не обезбедија откуп ни за овој земјоделски производ. Земјоделците ја подаруваат за да не скапува на нивите, а род на слива има со тони.
Срамота и греота до кое дереџе ги донесе СДСМ земјоделците! Напиша на Фејсбук, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус