петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 151
home Вести

Трипуновски: Цела реколта јапонски јаболка истурени по нивите, вака ли блескаме?

Трипуновски: Цела реколта јапонски јаболка истурени по нивите, вака ли блескаме?

Членот на Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Цветан Трипуновски, објавува загрижувачки фотографи.

Фејсбук статусот на Трипуновски го пренесуваме во продолжение: 

Во земјата која БЛЕСКА!

Реалноста во Валандово. Скоро цела реколта јапонски јаболка истурени по нивите. Зоране Заев ова ли е сигурниот откуп, ова ли се високите откупни цени? Ова ли се добрите политики во земјоделието!?
Вака ли Блескаме!?
Ова е земјоделската мака. Ова е реалноста која ја живеат над 100.000 земјоделци!

Најнови вести

Коронавирус