вторник, 10. мај 2022. Вести денес: 192
home Вести

Тринаесетгодишниот Мартин го фати светиот крст во Прилеп

Тринаесетгодишниот Мартин го фати светиот крст во Прилеп

Оваа година во Прилеп најмногу среќа имаше 13-годишниот Марко Ристески кој го фати светиот крст.

Мартин инаку е ученик и за медиумите изјави дека многу сакал да учествува во оваа традиција и годинава му се исполнила желбата.

Коронавирус