петок, 16. април 2021. Вести денес: 60
home Вести

Трибина: „Младите во Македонија- се уште сум тука, а зошто би заминал?“

Трибина: „Младите во Македонија- се уште сум тука, а зошто би заминал?“

Централната комисија за труд, социјална политика, демографија и родови прашања на ВМРО-ДПМНЕ денеска во 18 часот ќе одржи трибина на тема: „Младите во Македонија – се уште сум тука, а зошто би заминал?“ во Јавна соба (Public room) – ул. 50-та Дивизија 22, Скопје.

Коронавирус