понеделник, 19. април 2021. Вести денес: 171
home Вести

Трет ден власта не може да го исчисти патот за Кочани- безбедноста на возачите загрозена (ФОТО)

Трет ден власта не може да го исчисти патот за Кочани- безбедноста на возачите загрозена (ФОТО)

Трет ден откако снегот ги покри патиштата низ целата земја, надлежните немаат време да го исчистат патот кој води кон градот Кочани.

Имено станува збор за автопатот кој води кон градот Кочани, а Македонија пат трет ден се уште не го исчистила овој пат кој е ризик за возачите, особено за камионџиите.

Ова е доволно од голем доказ дека оваа власт ниту знае, ниту може, ниту има како да се справи со снегот во земјава.

Инаку викендов КУРИР постојано споделуваше фотографии на граѓани и возачи од нерасчистените улици, булевари и автопани низ земјава.

Коронавирус