понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 69
home Вести

Трајкоска: Тотално распаѓање на системот и скапување одвнатре на државата, безредие и планетарна неспособност базирана на партиски калкулации и личен интерес

Трајкоска: Тотално распаѓање на системот и скапување одвнатре на државата, безредие и планетарна неспособност базирана на партиски калкулации и личен интерес

Тотално распаѓање на системот и скапување одвнатре на државата. Безредие и планетарна неспособност базирана на партиски калкулации и личен интерес или на интересот на партијата и на лидерот.

Не знам зошто било кој е изненаден од ставот на Комисијата.

Комисијата за заразни болести само стави печат и го официјализираше тоа што сите го знаеме и од што секојдневно ни растат магарешки уши.

Сите ни се потсмеваат, а на соседите им служиме за подбив колку сме јадни и некадарни.

Фејсбук статус на Жанета Трајкоска:

Коронавирус