среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 7
home Вести

Трајко Славевски и Тони Јаревски на средба со граѓаните на Бардовци

Трајко Славевски и Тони Јаревски на средба со граѓаните на Бардовци

Новата Влада на ВМРО-ДПМНЕ директно ќе се соочи и справи со корупцијата. Економскиот раст повторно ќе бележи стапки на пораст од 5 до 6%. Го враќаме рамниот данок и дополнително ќе ја намалиме стапката од 10 на 9%. Од средбите во населените места Бардовци и Злокуќани со тимот предводен од проф. Д-р Трајко Славески, напиша на Фејсбук, Тони Јаевски, од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус