понеделник, 21. ноември 2022. Вести денес: 141
home Вести

Трајановски: Во недостаток на вистинска борба со загадувањето а со цел да замачкате очи на јавноста дека нешто работите, започнавте акција за чистење со 20 милиони денари од владата

Трајановски: Во недостаток на вистинска борба со загадувањето а со цел да замачкате очи на јавноста дека нешто работите, започнавте акција за чистење со 20 милиони денари од владата

Во недостаток на вистинска борба со загадувањето а се со цел да замачкате очи на јавноста дека нешто работите, започнавте акција за чистење со пари од владата во висина од 20 милиони денари, стои во Фејсбук статусот на Коце Трајановски.

– Инаку, вака изгледаше просторот помеѓу Шуто Оризари и Визбегово. Вака го оставив кога ми заврши мандатот. Тоа што повеќе од 3 години неработа, незаинтересираност, негрижа доведоа до оваа состојба е заслуга на Петре Шилегов, Курто Дудуш и Велимир Смилевски. Приказните дека имало децениска негрижа за овој простор се само изговор за неработењето на градските и општинските власти. Пред 1 година во објава на FB ве потсетив за негрижата за овој простор.
https://www.facebook.com/188876684493962/posts/2610911048957168/?d=n, пишува тој.

Коронавирус