сабота, 21. мај 2022. Вести денес: 94
home Вести

Трајановски: Секој од нас треба да придонесе Скопје да се развива и да се гради- благодарам што Скопјани ми дадоа шанса да му се посветам на градот во моите два мандати

Трајановски: Секој од нас треба да придонесе Скопје да се развива и да се гради- благодарам што Скопјани ми дадоа шанса да му се посветам на градот во моите два мандати

Скопје секогаш ќе се сеќава на 1963 година, на изгубените животи, траумите и материјалните штети, ова преку својот Фејсбук профил денеска го објави поранешниот градоначалник на град Скопје Коце Трајановски.

-Благодарност за сите кои кои ни помогнале во обновата а ние нашата солидарност низ годините сме ја докажале повеќепати. Секој од нас треба да продонесе Скопје да се развива и да се гради. Благодарам што Скопјани ми дадоа шанса да му се посветам на градот во моите два мандати, потенцира Коце во својот пост.

Коронавирус