четврток, 22. јули 2021. Вести денес: 204
home Вести

Трајановски: Ѓорчевци знаат да препознаат што значи работа и реализирање на проекти

Трајановски: Ѓорчевци знаат да препознаат што значи работа и реализирање на проекти

Ѓорчевци знаат да препознаат што значи работа и реализирање на проекти,на 15 -ти Јули ќе ја дадат поддршката за ВМРО-ДПМНЕ и програмата #ОбноваНаМакедонија.

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус