четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 0
home Вести

Трајановски до Шилегов: Ти оставив скоро готов проект за Бул. Никола Карев или Пластичарска и ти требаа повеќе од 2 години да почнеш со градба

Трајановски до Шилегов: Ти оставив скоро готов проект за Бул. Никола Карев или Пластичарска и ти требаа повеќе од 2 години да почнеш со градба

Петре Шилегов ти оставив скоро готов проект за Бул. Никола Карев или Пластичарска и ти требаа повеќе од 2 години да ја почнеш со градба, открива поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

-Што беше проблемот што не ја започна? Чекаше да се заборави дека ти оставив проект, прашува Трајановски.

-Како и да е добро е што конечно реши да почнеш да го реализираш проектот за доброто на граѓаните, пишува поранешниотградоначалник.

Коронавирус