четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 99
home Вести

Трајановски: Чаирчани порачаа јасно, исправи се Македонијо!

Трајановски: Чаирчани порачаа јасно, исправи се Македонијо!

Средба со чаирчани заедно со носителот на изборна единица 2 Vlado Misajlovski и кандидатите за пратеници,чаирчани порачаа јасно, исправи се Македонијо!

Фејсбук статус на Коце Трајановски од ВМРО-ДПМНЕ

Коронавирус