среда, 22. јануари 2020. Вести денес: 65
home Вести

ТРАГЕДИЈА: Почина Тоше Илиевски, момчето за кое Македонија се сплоти за да го излечи, сите ја изгубивме неговата битка

ТРАГЕДИЈА: Почина Тоше Илиевски, момчето за кое Македонија се сплоти за да го излечи, сите ја изгубивме неговата битка

Не успеавме да ја добиеме битката во име на Тоше.

Младото момче почина.

За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше со тешка болест и Македонија се сплоти да го излечи.

За жал, неговата битка сите ја загубивме.

Редакцијата на КУРИР изразува најискрено сочувство до неговото семејство и пријателите.

ПОЧИВАЈ ВО МИР ТОШЕ!

Неговите пријатели се простуваат од него преку социјалните мрежи.