недела, 2. април 2023. Вести денес: 34
home Вести

Топлото време не попушта: УХМР најавува натпросечни температури во следните денови

Топлото време не попушта: УХМР најавува натпросечни температури во следните денови

Продолжува периодот на сончево време со натпросечни дневни температури за овој период од годината.

Прогноза за 23.10.2019
Минимална температура: 1°C до 10°C
Максимална температура: 22°С до 29°C
Сончево и топло со слаб претежно источен ветер.

Прогноза за 24.10.2019
Минимална температура: 2°C до 9°C
Максимална температура: 21°C до 28°C
Сончево и топло со слаб претежно југоисточен ветер.

Прогноза за 25.10.2019
Минимална температура: 2°C до 10°C
Максимална температура: 22°C до 29°C
Сончево и топло со слаб прoменлив ветер.

Најнови вести