четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 120
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Вести

Томовски: Дали мерките и препораките од Влада не важат за функционерите од сдс?

Томовски: Дали мерките и препораките од Влада не важат за функционерите од сдс?

Дали мерките и препораките од Влада не важат за функционерите од сдс?
Јован Митрески екс координатор на пратеничка група на сдс и актуелен кандидат за пратеник исто така од сдс од Струга, Васко Ковачески моментално директор на АД Елем а воедно и шеф на регионален изворен штаб на сдс за ИЕ5 и Жаклина Лазареска екс пратеник од сдс од Охрид а воедно и актуелен кандидат за пратеник од редовите на сдс.
Овие три лица вршат прекршување на мерките и препораките:
1. Носат маски кои не им се соодветно поставени, односно исто како да ги немаат.
2. Немаат заштитни ракавици.
3. Ниту се во роднинска врска, ниту живеат заедно а седат на една маса ТРОЈЦА што е спротивно на мерките и препораките!
Дали надлежните институции ќе прогледаат низ прсти само заради тоа што се функционери од актуелната власт или ќе сносат одговорност овие три особи кои ги прекршиле мерките и препораките?!
#ОдговорностМораДаИма

Фејсбук статус на Ивица Томовски

Парламентарни избори 2020